Erik 2 Posted June 5 Share Posted June 5 Väldigt intressanta rön om varför vi är så bra på att lagra fett, hur det går till och vad vi kan göra för att inte lyckas så bra. Och med Perlmutter. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariaF Posted June 6 Share Posted June 6 Fruktos presenterades som bantarens drömlösning för många år sen. Jag köpte ett paket för att kunna baka men av nån anledning vågade jag inte använda det så det slängdes säkert 7-8år senare. Anledningen till att det inte användes var inte av hälsoskäl utan helt enkelt att jag inte ville riskera att ett smaskigt recept blev förstört för att egenskaperna hos sockret kanske inte var desamma. Var nog tur att jag aldrig testade... 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effie Posted June 6 Share Posted June 6 Jag var på stor fest en gång; tror jag firade 25 år på jobbet, så det bör ha varit 2011. Jag hade anmält LCHF till kocken. Blev förvånad när jag fick någon riktigt sötsliskig dessert. Jo men den är sötad med fruktos, fick jag veta. Jag hade någonstans uppfattat att fruktos inte var frälsningen (som väl även jag trott ett tag), utan möjligen var värre än vanligt socker. Jag fick någon annan dessert. Och tror på att söt smak ska undvikas. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.