Jump to content

SKEPTIKERNA attackerar de som botar Alzheimer!


HelgeK

Recommended Posts

När  Dr  Annika Dahlqvist började förespråka LCHF för typ 2 daibeteiker , så utsåg skeptikerrörelsen henne till "Årets Förvillare" , och startade de en stor hetskampanj mot Dr  Annika Dahlqvist , som det spred över internet, och de hävdade att folk skulle dö i  massomfatning, om de följde DR Annikas råd. Som vi vet bleresultatet de motsatta många typ 2diabetiker blev av med sin typ2  diabetes när de strikt  följde LCHF. Skeptikerrörelsen är en rörelse, som är styrd av industrilobbyister. Dan Larhammar var ledande i Svenska skeptikerrörelsen. Han  är  professor. Han skriver i mellaåt i Sockerindustrins tidskrift PERSPEKTIV. Han stod också  med som författare till Swedish Nutrition Foundations artikel om socker. De som satte sitt namn    på artikeln  fick 10 000 kronor( Det berättade VDn  För SNF..(Hon ville tala om att de kan löna sig för professorer,att stå på Sockerindustrins sida. 

Skeptikerrörelsen i USA  har börjat attackera  dem som botar Alzheimer. HÄR ÄR AN ARTIKEL  AV EN AV GAMLINGARNA SOM VAR MED, OCH SLOGS MOT LÅGKOLHYDRAT KOST! 

Naturligtvis länkar inte Haririt Hall till Dale Bredesen, och hans vetenskapliga arbeten(på samma sätt som de inte brukade  länka  till Professor  David Ludvigs vetenskapliga arbeten om      lågkolhydratkost.        Nåväl!  Här Hariet Halls artikel  :  https://go.gale.com/ps/i.do?     https://go.gale.com/ps/i.do?id=GALE|A535101646&sid=googleScholar&v=2.1&it=r&linkaccess=abs&issn=10639330&p=AONE&sw=w&userGroupName=anon~276d749f&aty=open-web-entry

https://go.gale.com/ps/i.do?id=GALE|A535101646&sid=googleScholar&v=2.1&it=r&linkaccess=abs&issn=10639330&p=AONE&sw=w&userGroupName=anon~276d749f&aty=open-web-entry

De ledande amerikanska  "skeptikerna" har ofta band till lobby organisationen:  https://www.acsh.org             https://www.acsh.org/our-team

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • HelgeK changed the title to SKEPTIKERNA attackerar de som botar Alzheimer!

Vem är ledare för skeptikerrörelsen efter trollkarlens död?    De flesta nämner Michael B. Shermer, Ph.D, som arbetar med "Sceptical Magasin"    Han. är vetenskaplig rådgivare hos  ACSH. ACSH är en  organisation, som företag kan anlita för att göra oseriös  marknadsföring, som företaget absolut inte vill ta ansvar för.   Då kan företaget " donera" pengar till  ACSH, så sätter en av deras "vetenskapliga rådgivare" säter sitt namn på den oseriösa marknadsföringen , som företaget vill ha ut , men inte kan stå för( för om de stod bakom det skulle de kunna bli stämda för felaktiga sakerna. Men om åsikterna framförs av en "oberoende Vetenskapsman", utan band till företaget, så behöver inte företaget ta ansvaret  för vad den "oberoende vetenskapsmannen" framför. Det är ACSHs affärside, och naturligtvis  hamnar lite pengar hos  "rådgivaren", som inte har några band till företaget. Så där kan kända "skeptiker " tjäna  pengar.

     Så är man inte skeptisk till Skeptikerrörelsen, så är man inte en riktig skeptiker!

 

PS.  Om man vill hitta Skeptiker rörelsens ledare på ACSHS   hemsida :https://www.acsh.org         , så finns han som 53:s  från slutet i länken. 

https://www.acsh.org.      https://www.acsh.org/our-team

American Council on Science and Health Board of Scientific Advisors

 

  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Skeptierkrörelsen är en plats där industrilobyister  kan hitta "nyttiga idioter", som är villiga att gratis föra ut  företagens propaganda!!    T.ex  lyckades Dan Larhammar (som har band till  'sockerindustrin) slå i "skeptikerna" (som inte är ett dugg  skeptiska) att LCHF är livsfarligt, och att man får hjärtinfarkt om man  äter LCHF !

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...