Bitteusa Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Donutjätten meddelade häromdagenat de skall lansera vanliga Donuts med ägg och bacon emellan! Man kan ta vilket som helst av deras Donuts, varför inte e med choklad, dela på mitten och lägga på ägg och bacon. Trodde det först var ett vilsekommet aprilskämt, men det verkar inte så! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Karlsson Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Donutjätten meddelade häromdagenat de skall lansera vanliga Donuts med ägg och bacon emellan! Man kan ta vilket som helst av deras Donuts, varför inte e med choklad, dela på mitten och lägga på ägg och bacon. Trodde det först var ett vilsekommet aprilskämt, men det verkar inte så! Hmm.. Varför inte? De finns i alla andra smaker.. Om man n skall äta kolhydrater så.. De får i alla fall i sig litet nyttiga fetter.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stroker49 Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 Jag var på en DD i veckan i norra Pennsylvanien, mest för att uppleva något hemskt. Det var ett riktigt skitigt fult ställe i en håla och personalen var tre griniga hillbillies. En färsk munk är ju jättegod men dessa var hårda och torra. DD gör inte sina munkar på respektive ställe utan de görs i stora fabriker och körs ut till "restaurangerna". Jag undrar hur gamla dessa var? Någon som vet hur det skall fungera i Sverige, skall munkarna köras från någon fabrik i Europa? DD har ju lite mackor och annat också men tjänar mest på kaffedrinkarna. Jag har svårt att tänka mig att de skall kunna lyckas med den konkurrensen som finns med Expresso House och andra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johanna07 Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 Grejen med munkar är väl att man ska äta dom friterade på plats, dvs färska? Tycker inte munkar slår kanelbulllar... men bäst är bärpaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoscha Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 Grejen med munkar är väl att man ska äta dom friterade på plats, dvs färska? Tycker inte munkar slår kanelbulllar... men bäst är bärpaj. Nybakade kanelbullar är nåt jag verkligen kan längta ihjäl, mej efter, men doften är ju mycket godare än de man kan köpa och egna gör jag ju inte längre. Munkar har jag aldrig förstått vitsen med. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.