Jump to content

Omega 3, hälsorisk?


Britt-Mari
 Share

Recommended Posts

Det där reklambladet verkar vara gjort för att skrämma folk för oxidering / härskning av omega-3 fettsyrorna, vilket ju i och för sig är korrekt. Men frågan är om Eskimo3 är det enda märket som har styr på hur man behåller fettsyrorna stabila tills de ska konsumeras. Tror jag inte men lyckades inte finna svaret trots en del googlande... där ska finnas en patenterad blandning av antioxidanter (kallas konserveringsmedel i Fass) som heter Pufanox. Någon som vet hur det ligger till med detta?

Håller med dufva att fisk ju är bäst - bara den inte är härsken men det kan man ju lätt lukta.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Det bästa är utan tvekan att äta mer fisk och helst frifångad ;)

 

Helt klart. Men för att kunna göra det i tillräckligt stor utsträckning för att täcka omega3-behovet får man antingen vara rätt välbärgad eller jobba som yrkesfiskare.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...