Jump to content

olivolja i majonäs ?


lusardimarie
 Share

Recommended Posts

Ska man tro på detta http://www.oliveoilsource.com/definition/refined-olive-oil så är raffinerad olivolja samma fettsammansättning som "vanlig". Då skulle jag hellre göra majonnäs på den, eftersom den innehåller så hög grad av enkelomättat så att den knappt oxiderar/härsknar. Rapsolja innehåller många fler omättade molekyler som lätt oxiderar. (Fast ändå långt bättre än solros-, soja- eller majsolja!)

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...