thilde Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 Hvordan kan man skille mellom om det er kaseinet eller laktosen i meieriprodukterer man reagerer på? (foruten å bruke laktosefritt da selvfølgelig) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molle Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 Min uppfattning är att laktos bara ger symtom i matsmältningsapparaten, kort tid efter intaget. Proteiner kan ge mängder med olika symtom i kroppen, efter längre tid och kan dröja kvar länge. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thilde Posted January 1, 2013 Author Share Posted January 1, 2013 Min uppfattning är att laktos bara ger symtom i matsmältningsapparaten, kort tid efter intaget. Proteiner kan ge mängder med olika symtom i kroppen, efter längre tid och kan dröja kvar länge. Takk, det kan jo høres sannsynlig ut. Eks. laktosen merker man som vondt i magen eller oppblåst mage etter inntak mens kaseinet kan gi verk i kroppen generelt, smerter i ledd, hovenhet og det varer en tid/ flere dager. Finnes flere erfaringer ang. dette? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.