Jump to content

Agavsirup


Anic75
 Share

Recommended Posts

Googlade denna sirap då jag läst i några trådar att ni använder detta som sötningsmedel.

Läste då att beroende på sort så har denna sirap 92% fruktos och 8% glukos; andra 56% fruktos och 20% glukos.

Nu undrar jag om det inte är för mycket fruktos eller är den bra ändå?

 

Jag har inte så stora problem med söt sug och så, då jag inte är mycket för godis, läsk och liknande.

Men ibland vill man ha något annat typ, jag tycker Marabous mjölkchoklad är på tok för söt men till grädden vill jag gärna ha lite vanilj smak eller lite sukrin i, inte mycket dock.

Vill inte ha fler socker produkter som är dåliga så det är mer nyfikenheten jag vill stilla och hur ni andra ser på just denna produkten.

Bra, dålig och varför typ.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Anic75, du måste ha fått det av mig. :wacko: 

 

Vill förtydliga att det INTE tillhör LCHF. Anledningen att jag åt LCHF pannkakor med agavsirup var för jag ville bli av med ketos. Och det lyckades jag med. ;)

 

Har läst mycket av dina inlägg och det känns som om det här med sötningsmedel är en jätte grej för dig. Även om var o en har olika uppfattningar samt hanterar kostsammansättningen lite olika så bör man undvika söt så mycket det går. Särskild i början när du vill komma igång bör du nog fokusera på riktig mat och släppa der här med sockerersättning, vilken det nu mår vara.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...