Chelsea Posted September 10, 2013 Share Posted September 10, 2013 Jag har bakat en hel del "Oopsies", som jag sen förvarar i kylen. Jag gör det eftersom det är ost i smeten. Nu har jag testat att baka en lågkolhydrat-limpa. Jag vill ha tips hur ni förvarar bröd, i rumstemperatur eller i kylen? Bakar jag mycket åker det förstås in i frysen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kjell Granelli Posted September 10, 2013 Share Posted September 10, 2013 Bakar inte så mycket LCHF-bröd längre, men när vi gjorde det märkte vi att det höll sig bättre i kylen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Penny Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Förvarar i frysen och tar ut en bit då och då. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nessima Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Vi styckfryser alltid och tar ut en bit i taget efter behov. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LottaJ Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Gör som många ovan, om jag gör en limpa så skär jag skivor och fryser in och tar ut efter behov. Annars så förvarar jag i skåp, men borde nog förvara i kylskåp, möglar fort har jag upptäckt (jag äter så lite och sällan). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoscha Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 LCHF-bröd håller ju inte särskilt länge, så jag styckfryser också alltid uppskivat bröd. Har varit tvungen att slänga mögligt bröd flera gånger innan jag fattade att det är skillnad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.