Jump to content

Ägg och vispgrädde


Bitteusa
 Share

Recommended Posts

Själv stör jag mig nog lite över att jag förr var tvungen att även ta några sockerbitar när jag använde lättmjölk i kaffet (gillar egentligen inte bitterheten i kaffe, men vad gör man inte för att orka igenom en arbetsdag?) men nu när jag använder vispgrädde så behöver jag inte socker, och dessutom använder jag bara en skvätt grädde (kunde köra 50/50 lättmjölk/kaffe förr).

Link to comment
Share on other sites

Bitteusa, jag håller verkligen med dig. Jag frossar numera i ägg, smör, chevre och te med grädde varje morgon, det är ju så sjukt gott! Och jag mår så galet bra! Varför har jag inte alltid ätit så här?

Åt just några krämiga ägg från förhoppningsvis glada hönor och med en klick hemgjord majonnäs på varje halva, himmelskt!!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jag känner verkligen igen mig. Jag älskar smör, grädde och ägg, och bea och feta såser.

Jag har genomlidit år av VV, men nu är jag i himmelriket!

 

Frukost idag?

Kaffe, grädde, 3 ostskivor med en hyvlad skiva smör på varje.

Vem behöver torrt äckligt bröd?

Det är ju det göttiga man vill åt!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...