Jump to content

Gåsfett - Ankfett


Sigurdur
 Share

Recommended Posts

en anledning att köpa det är att är jäkligt gott! :) Men själv har jag aldrig köpt på burk, köp en hel anka och smält ner fettet långsamt, sila, filtrera och spara på burk. Så får man gott kött på köpet. Fast man blev allt lite sugen på att köpa :) Jag skulle nog inte rekommendera att äta direkt ur burken, klart att de kanske inte är farligt men. Godast att steka i tror jag.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...