Jump to content

Ersätta polenta i bröd? (Polentagryn)


Malmökille73
 Share

Recommended Posts

Det är ett bröd med ost som man skär i rutor.

 

Ostrutor

1 ugnsplåt

Tid: 10min + 10 min i ugn.

 

Ingredienser:

0.25 dl skalade sesamfrön

0.25 dl krossade linfrön

0.5 dl solrosfrön

0.5 dl polentagryn

0.5 dl hasselnötsmjöl

1 msk fiberhusk

1 tsk bakpulver

2 dl riven ost

3 ägg

 

Garnering

0.5 dl solrosfrön

 

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Blanda alla ingredienser och bred ut smeten på en plåt med bakpapper. Strö över lite solrosfrön.

3. Grädda mitt i ugnen i 10 min eller tills brödet fått färg. Förvara brödet i kylen. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...