Jump to content

Druvsocker i kött


John
 Share

Recommended Posts

Jag kan känna med vissa charkuterier att jag börjar okynnesäta på ett sätt som inte stämmer med hur nöjd jag är matmässigt numera. T.ex. hade jag rökt kalkon hemma efter jul som jag inte kunde sluta äta av (till slut åkte den i sopbingen). Tyvärr var det ingen innehålsdeklaration på den, men alldeles säkert var socker inblandat.

 

 

När det gäller bacon och liknande så undviker jag gärna druvsocker och allt vad det kan heta så mycket som möjligt. Tycker inte om att tänka mig sånt i min mun och min kropp. Gillar bacon men det blir inte så ofta eftersom det oftast är en del konstiga saker i.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...