Jump to content

Nötterna blev gröna?!?


Fnutt
 Share

Recommended Posts

Jag har bakat det här vansinnigt goda brödet några gånger:

http://www.jillsmat.se/artiklar/jill-goda-glutenfria-lchf-formfrobrod/

 

Hittills så har jag bytt ut paranötterna mot hasselnötter, eftersom det är det som jag har haft hemma i skåpet.

Men igår när jag handlade fann jag paranötter, och idag har jag för första gången bakat helt enligt originalrecepter. Döm av min förvåning när jag skivar upp brödet och inser att det är grönfläckigt. Eftersom paranötterna är den enda förändringen jag gjort, så måste det vara dessa som har blivit gröna.

Voffo blire på detta viset?

 

Förresten, en förändring till. Jag bakade med bikarbonat istället för bakpulver.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...