Pingvin Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 http://www.expressen.se/tv/nyheter/primetime/paolo-roberto-vill-du-ha-stryk/Och påstår att pasta bygger muskler för det är så mycket protein i pasta.Det han inte fattat är att när man kokar pasta hamnar den på 4g protein.Och man ska ha ungefär 1g per kilo kroppsvikt om man inte tränar är det väl per dygn. Jädrigt troligt att det är pastans protein som bygger muskler Vilken pajas.. Skulle kanske köpt hans olivolja, men han känns så oseriös att man vågar inte lita på att det han försöker kränga egentligen är som denne påstår. Har ingen lust att stötta någon med mina pengar som är så dum och fördomsfull. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
copecca Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Han är verkligen en riktig dum pajas... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pingvin Posted November 9, 2013 Author Share Posted November 9, 2013 Det är ju LCHF som fått mig få mer ork kanske bör nämnas. När jag åt pasta och sådana dumheter hade man ju inte mindre ork, och inte mindre ont i magen heller. Och då köpte man pasta av rätt bra kvalité också - trodde man. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syster Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Jag undrar om han kan stava till ordet ödmjukhet, eller ens hört ordet någon gång... 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoscha Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Jag undrar om han kan stava till ordet ödmjukhet, eller ens hört ordet någon gång... Nej det är ett ord som skulle vara rena grekiskan för honom. Han har alltid varit en stöddig typ. Det är vad han byggt sitt varumärke på redan från början. Undras om han kör medelhavskost rakt igenom så han är "skyddad" från kardiovaskulära problem, annars lär han ligga pyrt till. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fnutt Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Olivolja med "en surhetsgrad på 0,8" (eller lägre)? Det kan inte vara pH hoppas jag, men vad är det för surhetsgrad han menar då? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
copecca Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Surhetsgrad är en av kvalitetsmåtten på olivolja och säger hur mycket fria fettsyror det innehåller per 100g olja.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fnutt Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Tack, då förstår jag bättre. Det låter betydligt hälsosammare än ett pH av samma kaliber 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pingvin Posted November 9, 2013 Author Share Posted November 9, 2013 Surhetsgrad är en av kvalitetsmåtten på olivolja och säger hur mycket fria fettsyror det innehåller per 100g olja.. Fast är det verkligen förknippat med högre kvalité på olivoljan ur ett vetenskapligt perspektiv, eller är det bara något branschen hittat på för att sälja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athenasmatte Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Själv kämpade jag som en galning på gymmet, utan synliga resultat, innan jag började på LCHF. Först efter att jag började på LCHF kom muskeltillväxten! Äntligen gav träningen resultat, och det gick snabbt! Dessutom orkar jag träna betydligt mycket längre tid nu, då jag inte blir så akut hungrig som jag blev förut. Tänkte på det idag när jag såg en man på gymmet äta en energibar samtidigt som att han stretchade; tänk att jag brukade vara en av dem som var tvungen att ha med mig en frukt i väskan att äta direkt efter träningen för att jag skulle orka cykla hem utan att svimma av hunger! Nu kan jag träna i flera timmar, ta det lugnt, komma hem och ställa mig och laga mat i lugn och ro utan problem! Så skönt! Vad säger Paolo om det tro? Skulle vilja köra ett tufft träningspass med honom för att därefter berätta att jag ätit LCHF i 2,5 år! Då skulle han nog tappa hakan, eftersom jag både är väldigt stark och dessutom uthållig som en Duracellkanin! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
copecca Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Har för mig att vad lägre surhetsgrad desto färskare är oliverna när de pressats.. skulle tro att det är branchens kvalitetsmärkning. Som i italien skördar de 3 gånger per säsong och beroende vilken tid av åren desto bättre olja. Nu pratar vi såklart det första sk. Jungfrupressning. De pressar fler gånger .. det lägsta surhetsgrad betyder såklart bättre olja. jag är ingen expert utan bara läst av nyfikenhet vad jag själv ska köpa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pingvin Posted November 10, 2013 Author Share Posted November 10, 2013 Ja alltså man kan väl säga att Paolo snackar skit som vanligt. Det är inte vidare troligt att man handplockar oliverna idag till att börja med med tanke på den mängd som behövs för att producera den större mängden olivolja som ska säljas.Sedan att det används kemikalier för att olivoljan ska bli ren är också en ren smutskastningskampanj med all säkerhet. Snarare är det så att Paolos tjocka släkt inte fixat sig eller orkat sedimentera olivoljan. När man äter kolhydrater blir man ofta som sagt lite lat Slår vad om att de står och skrubbar varenda oliv ren med en liten borste också hemma hos familjen Roberto, för man måste ju röra på sig för fasens... How Olive Oil Is Made http://www.youtube.com/watch?v=aieNV3V4b_shttp://videos.howstuffworks.com/science-channel/37397-how-its-made-virgin-olive-oil-video.htm http://vimeo.com/57486119 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sigurdur Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Usch, jag orkar inte se hela videon. UUH, DUUH, UUH, DUUH, LIKSOM, DU E SÅ JÄVLA DUM, LIKSOM, UUH, DUUH, SKARU HAE STRYK, LIKSOM DUUUH, ÖÖÖÖH. Tänk er att er ICA-handlare eller en expedit i en klädaffär eller en bilförsäljare eller apotekspersonal betedde sig såhär. Skulle ni handla av dem? Eller polisanmäla dem - vilket ligger närmast till hands? Varför inte KÖP MIN PASTA ANNARS JEEEEVLAR LIKSOM ÖÖÖH... Det är väl det som är budskapet under ytan. Han har inga argument, så därför står han och höttar med nävarna. Där orden tar slut tar nävarna vid. Jag vet ingen kändis som detta stämmer bättre in på. Stackars journalist, hon lät vettskrämd ett tag, med all rätta. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athenasmatte Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 En sak jag inte förstår är varifrån han fått att de som äter LCHF inte tränar? Precis som med alla andra människor på denna jord, så är det en hel del LCHF:are som tränar, medan en annan del inte gör det. Finns liksom inget som länkar LCHF med träning/icke-träning. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paleotalibanen Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 Regression... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.