Jump to content

Operation av barn......


Susanne

Recommended Posts

Jag vet inte vad man ska göra när sunt förnuft inte verkar finnas på kartan. Det är så fruktandsvärt att det verkar overkligt.

 

De måste resonera så här ungefär: Med tanke på hur farligt det är för barn (och alla andra) att äta LCHF är det bäst att operera barnen istället för att lära dem att äta rätt. Barnen gör ju inte som vi säger "äter mindre och springer mer". Det känns ju mycket sundare att opererar bort friska organ på barn än att lära dem att äta minder kolhydrater, det är ju så farligt. Att viktminskningen av operationen kanske bara håller i fem år spelar ju ingen roll då de flesta långtidsstudier på viktminskning inte sträcker sig mer än fem år fram i tiden. Att tjejerna som opereras sedan föder underviktiga barn med näringsbrist kanske bara är bra - det är ju bra med smala barn.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Det gör fysiskt ont att läsa eländet.  :(

 

En väninna fick BRA råd av sin sons läkare. Grabben hade alltid varit trind, som sin mor och sin far. Bort med onödiga källor till socker och stärkelse (framförallt socker och vete) och kilona rann av grabben. Han var i den åldern när de växer som mest, tidig tonår, så han sköt i höjden samtidigt. Det tog inte många dagar innan han var eld och lågor själv över kostförändringen: han kände ju i varenda cell i kroppen hur BRA han mådde, hur mycket lättare det var bara efter nån vecka att springa med de andra grabbarna på fotbollsplanen och hur skönt det var att slippa vara hungrig HELA TIDEN. Han hade ju redan lärt sig att förakta sin egen svaghet och glupskhet..  :wacko: Bort med de snabbaste och värsta kolhydraterna och han SLAPP försöka vara duktig och slapp försöka stå ut med att vara hungrig.  :wub:

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...