MagnusH Posted December 8, 2013 Share Posted December 8, 2013 På några internetsidor, t ex freetheanimal.com, talas om att potatisstärkelse (resistent stärkelse) ökar insulinkänsligheten och sänker blodsockret hos diabetiker2. Det sägs även sänka blodtrycket. Har någon här på forumet testat det? Eller har kunskap om detta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johanna07 Posted December 8, 2013 Share Posted December 8, 2013 Har också läst mycket om resistent stärkelse, vore intressant att veta om någon diabetiker har testat och tagit blodsockervärden... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MKJ Posted December 8, 2013 Share Posted December 8, 2013 Det finns en tidigare tråd om resistent stärkelse med många inlägg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl August Arge Posted December 8, 2013 Share Posted December 8, 2013 Det finns en tidigare tråd om resistent stärkelse med många inlägg. http://forum.kostdoktorn.se/topic/1976-resistent-st%C3%A4rkelse/?hl=%2Bresistent+%2Bst%C3%A4rkelse#entry47479 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.