Jump to content

[Länk] Julsill LCHF/Paleo


Birgitta Höglund
 Share

Recommended Posts

Jag pratade med min mamma om detta. Hon brukar inte ha något socker alls i sina inläggningar. Men hon utgår ju från köpt saltsill och den innehåller väl alltid socker? Socker fungerar ju som ett konserveringsmedel i det fallet. Frågan är dock hur mycket socker som går in i själva sillen? Lagen sköljs ju bort.

 

I vilket fall som helst är sill för gott för att inte ätas åtminstone vid jul och påsk. Men numera tycker jag att de köpta inläggningarna smakar på tok för sötsliskigt. Och vissa av dem innehåller sötningsmedel vilket jag anser är ett större gift än socker!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...