Gå till innehåll

Recommended Posts

Hittade en läcker julsill på bloggen Mat med mera.

Följ länken i inlägget till den polska sillen, så hittar du en inläggningssill helt LCHF-style.  I Polen kan man tydligen konsten att göra inlagd sill helt utan en massa socker :)
http://matmedmera.eu/julig-sill-med-apple-och-curry/

  • Gilla 5
Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag pratade med min mamma om detta. Hon brukar inte ha något socker alls i sina inläggningar. Men hon utgår ju från köpt saltsill och den innehåller väl alltid socker? Socker fungerar ju som ett konserveringsmedel i det fallet. Frågan är dock hur mycket socker som går in i själva sillen? Lagen sköljs ju bort.

 

I vilket fall som helst är sill för gott för att inte ätas åtminstone vid jul och påsk. Men numera tycker jag att de köpta inläggningarna smakar på tok för sötsliskigt. Och vissa av dem innehåller sötningsmedel vilket jag anser är ett större gift än socker!

  • Gilla 1
Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Du har klistrat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...