convinced Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 Kopte 2 olika marken av smor idag, England, och i ett var det 0.6 kolhydrater, i den andra 0.1. Vad ar det som gor skillnad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zepp Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 Skillnaden är hur noga de tvättar smöret! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
margaretha Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 Kolhydraterna försvinner från grädden när man kärnar smör det hamnar i kärnmjölken sedan tvättar man smöret med kallr vatten om man inte gör det noga blir det kolhydrater kvar i smöret. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Modesty Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 Kopte 2 olika marken av smor idag, England, och i ett var det 0.6 kolhydrater, i den andra 0.1. Vad ar det som gor skillnad? Vet inte vilket märke du köpte men jag rekommenderar varmt Kerrygold (bättre än organic) passa på att hamstra när det är bra pris, du vet väl att man kan frysa smör. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robrad Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 Vet inte vilket märke du köpte men jag rekommenderar varmt Kerrygold (bättre än organic) passa på att hamstra när det är bra pris, du vet väl att man kan frysa smör. Vart handlar du Kerrygold här i Sverige? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Modesty Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 Vart handlar du Kerrygold här i Sverige? Bor i England sen mångs år och frågeställaren hade köpt smör i dag i England. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.