jivebysmat Posted January 20, 2014 Share Posted January 20, 2014 Ägg är ju ett fantastiskt livsmedel som jag är storkonsument av. Något som är supergott är pocherade ägg i tomatsås, våga testa, det är supergott! Recept till det och till räksallad samt lite lyxigare omelett hittar ni på min blogg (länken nedan). http://jivebysmat.wordpress.com/2014/01/20/agg-agg-agg/ Har ni några tips? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KataM Posted January 20, 2014 Share Posted January 20, 2014 Ägg är ju ett fantastiskt livsmedel som jag är storkonsument av. Något som är supergott är pocherade ägg i tomatsås, våga testa, det är supergott! Recept till det och till räksallad samt lite lyxigare omelett hittar ni på min blogg (länken nedan). http://jivebysmat.wordpress.com/2014/01/20/agg-agg-agg/ Har ni några tips? Detta ska provas! Jag har ju frysen full med egenodlade mixade tomater. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LottaJ Posted January 20, 2014 Share Posted January 20, 2014 Kolla min avatar... Jag gillar att göra gratänger. För en medelstor form (2-4 portioner) behövs 3 ägg, 3 dl grädde och 1-3 dl ost (efter tycke och smak). Blanda. Sedan kan man fylla gratängen med allt möjligt. Jag gillar kassler eller korv med broccoli och/eller blomkål. Men prova spenat, fetaost, tomat... Det är nog bara fantasin som sätter gränser. in i ugnen 30-40 minuter på ca 200 grader. Äts som det är eller som tillbehör. Frys in och ta med som matlåda. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syster Posted January 20, 2014 Share Posted January 20, 2014 Kolla min avatar... Jag gillar att göra gratänger. För en medelstor form (2-4 portioner) behövs 3 ägg, 3 dl grädde och 1-3 dl ost (efter tycke och smak). Blanda. Sedan kan man fylla gratängen med allt möjligt. Jag gillar kassler eller korv med broccoli och/eller blomkål. Men prova spenat, fetaost, tomat... Det är nog bara fantasin som sätter gränser. in i ugnen 30-40 minuter på ca 200 grader. Äts som det är eller som tillbehör. Frys in och ta med som matlåda. Jag har länge velat kommentera din avatar, för den ser så otroligt läcker ut, och jag blir hungrig och sugen på ägg varje gång jag ser den...löskokta ägg med salt är en dröm Nu har jag fått säga det... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.