Jump to content

Tvillingar testar HC mot HF - vetenskapligt resultat ?


Erik 2

Recommended Posts

Lite fjolligt alltihop. Tyvärr. De flesta människor verkar löka ur första veckorna när de går in i en lågkolhydratsdiet även om de inte är så extrema som han som tog ut ALLA kolhydrater. 

De är ju dessutom, verkar det som, ganska aktiva bägge två och då finns det ju ännu mindre anledning att peta bort grönsaker och rotfrukter. 

 

Det var ju annars ett gyllene tillfälle. Tänk om "fett-tvillingen" hade ätit bättre, d.v.s. lowcarb och inte NOcarb: massa grönsaker (oh, the joy att kunna hälla olivolja på sin sallad!), lite bär, en och annan frukt vid träning och lite rotfrukter då och då. Då tror jag vi hade haft ett helt annat ljud i skällan. (Han hade dessutom kunnat peta i sig sockerfri glass gjord på äggulor, grädde och bär. Win.)

 

"Lågfetts-tvillingen" fick man inte höra så mycket om. Utom att han kände sig hungrig HELA tiden. Hur kul är det på en skala från 1 till 10? Inget man orkar hålla på med heeeela livet.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Man testade bara en månad och dessutom visa man inte mer ingående vad repsektive tvilling åt. Några kommentare om faran med mättat fett som ju kloggar igen artärer; Minns också att det sändes på BBC då får man inte vara för kontroversiell. HF tvillingen träffade Prof Lustig men uttalade sig dean om att han inte riktigt köpte hormon hypotesen. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...