Modesty Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 Dessa är kanon som färdkost, provat göra dem med pancetta i st f kalkon och provat med vanlig lagrad cheddar i st f halloumi - http://birgittahoglundsmat.wordpress.com/2012/03/07/pizzabullar-lchf-som-fardkost/ Pizzabullar 8 st2 Ekologiska Ägg 2 dl riven Halloumi ½ dl Majonnäs 1 msk Pofiber 1 tsk Fiberhusk 100 gr tärnad Rökt Kalkon ½ dl tärnad röd och grön Paprika 2 tsk Oregano 1 tsk Chiliflingor Rör ihop alla ingredienser till smeten i en bunke, låt svälla i en halv timme. Fördela med en sked till bullar på bakplåtspapper. Grädda på 175° i 15 minuter. Låt svalna på galler. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birgitta Höglund Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 Perfekt att ha med i skidbacken framöver våren Bra tips med pancettan och cheddarn, får testas. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.