Jump to content

[Länk] Birgitta Höglunds pizzabullar


Modesty
 Share

Recommended Posts

Dessa är kanon som färdkost, provat göra dem med pancetta i st f kalkon och provat med vanlig lagrad cheddar i st f halloumi - http://birgittahoglundsmat.wordpress.com/2012/03/07/pizzabullar-lchf-som-fardkost/

Pizzabullar 8 st

2 Ekologiska Ägg

2 dl riven Halloumi

½ dl Majonnäs

1 msk Pofiber

1 tsk Fiberhusk

100 gr tärnad Rökt Kalkon

½ dl tärnad röd och grön Paprika

2 tsk Oregano

1 tsk Chiliflingor

Rör ihop alla ingredienser till smeten i en bunke, låt svälla i en halv timme.

Fördela med en sked till bullar på bakplåtspapper.

Grädda på 175° i 15 minuter. Låt svalna på galler.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...