Jump to content

Leverpastej


Prälleskrället
 Share

Recommended Posts

Kan man äta leverpastej? Vilken sort i så fall. Alla jag sett innehåller mjöl och socker och potatis. Saknar leverpastej!

Det bästa är att göra egen. Det är inte så svårt som det låter :) Här är ett recept på kycklinglever, som faktiskt blir lite mildare än nöt eller grislever.

http://mariannslchf.se/kycklingleverpastej-kramig-mild-och-fet/

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Äter själv "Scans ugnsbakade leverpastej-från Sverige" innehåller ingen mjöl och mjölk , men hoppsan ... Druvsocker !?! Och potatismjöl. Hmm känner mig lite lurad. Men 12g/100 g är väl inte så farligt eller? Jag äter ju inte precis hela paketet på en gång!

Man behöver ju inte precis sila mygg... Det allt handlar om är ju vilket mål msn har och hur sockerkänslig man är. Det vet man bara själv

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...
On 2014-02-03 at 18:34, Syster sade:

Det bästa är att göra egen. Det är inte så svårt som det låter :) Här är ett recept på kycklinglever, som faktiskt blir lite mildare än nöt eller grislever.

http://mariannslchf.se/kycklingleverpastej-kramig-mild-och-fet/

Tack för tipset! Gjorde 2,5 kg i förrgår kväll, och använde kalvlever istället för kycklinglever. Och lite vitpeppar och timjan utöver grundreceptet. Blev smaskens :)

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...