Prälleskrället

Leverpastej

Recommended Posts

Kan man äta leverpastej? Vilken sort i så fall. Alla jag sett innehåller mjöl och socker och potatis. Saknar leverpastej!

Gör egen!

  • Gilla 1

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Kan man äta leverpastej? Vilken sort i så fall. Alla jag sett innehåller mjöl och socker och potatis. Saknar leverpastej!

Det bästa är att göra egen. Det är inte så svårt som det låter :) Här är ett recept på kycklinglever, som faktiskt blir lite mildare än nöt eller grislever.

http://mariannslchf.se/kycklingleverpastej-kramig-mild-och-fet/

  • Gilla 6

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Vet att jag har sett leverpastej i Tyskland med bara någon kh, någon som har koll på Lidls sortiment? ;)

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Det bästa är att göra egen. Det är inte så svårt som det låter :) Här är ett recept på kycklinglever, som faktiskt blir lite mildare än nöt eller grislever.

http://mariannslchf.se/kycklingleverpastej-kramig-mild-och-fet/

Tack för tipset! Saknar leverpastej men vill inte äta köpevarianten, så det här måste jag prova.

  • Gilla 1

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Äter själv "Scans ugnsbakade leverpastej-från Sverige" innehåller ingen mjöl och mjölk , men hoppsan ... Druvsocker !?! Och potatismjöl. Hmm känner mig lite lurad. Men 12g/100 g är väl inte så farligt eller? Jag äter ju inte precis hela paketet på en gång!

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Äter själv "Scans ugnsbakade leverpastej-från Sverige" innehåller ingen mjöl och mjölk , men hoppsan ... Druvsocker !?! Och potatismjöl. Hmm känner mig lite lurad. Men 12g/100 g är väl inte så farligt eller? Jag äter ju inte precis hela paketet på en gång!

Man behöver ju inte precis sila mygg... Det allt handlar om är ju vilket mål msn har och hur sockerkänslig man är. Det vet man bara själv

  • Gilla 2

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Äter lite leverpastej ibland, smetar direkt på en gurkskiva. Dessutom älskar jag paté, äter ett par gånger om året.

  • Gilla 2

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
On 2014-02-03 at 18:34, Syster sade:

Det bästa är att göra egen. Det är inte så svårt som det låter :) Här är ett recept på kycklinglever, som faktiskt blir lite mildare än nöt eller grislever.

http://mariannslchf.se/kycklingleverpastej-kramig-mild-och-fet/

Tack för tipset! Gjorde 2,5 kg i förrgår kväll, och använde kalvlever istället för kycklinglever. Och lite vitpeppar och timjan utöver grundreceptet. Blev smaskens :)

  • Gilla 4

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Ridderheims har goda pateer som endast ligger på 3 g kolhydrater per 100 g. Tror att det finns en lite vanligare som heter typ. Grädd leverpastej eller liknande med relativt lågt kolhydrstsinnehåll med

  • Gilla 1

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Du har klistrat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.