Petra 62 Postad 8 Februari, 2014 Share Postad 8 Februari, 2014 En del vill inte ha substitut/ sötning mm. Andra tycker det är ok ibland. Jag tillhör den skaran. Det här receptet är supersnabbt och enkelt om man vill ha en lite godbit till kaffet. Nyttigt fett och i stort sett kh-fritt!Blanda drygt 1dl kokosgrädde, ca 2msk kokosfett, 2msk smör, 2msk sukrin gold i en mikrosäker skål med hög kant. Kör full effekt 7 minuter. Rör några gånger. När det bubblat klart, och ser lite tjockare ut häll i smaksättare: antingen ca 1/2 tsk vanlijpulver eller 1msk lakritspulver, eller kakao. Rör om och häll i pappersklädd, smord form max 10x 15 cm, beoende på hur tjocka bitar du vill ha. Låt stelna i kyl/frys/ute nu i kylan, ca 30 min. Sen skär bitar. Supergott och väääldigt mättande. Ett par bitar max sen är man nöööjd. Bra sätt få i sig kokosfett... 5 Citera Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Petra 62 Postad 8 Februari, 2014 Författare Share Postad 8 Februari, 2014 Det går säkert att utesluta Sukrinet om man inte vill ha det sött, men det har jag inte provat... Det blir iaf en lite kolaaktig god smak med hög nöjdhetsfaktor. 1 Citera Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Johanna07 5 035 Postad 8 Februari, 2014 Share Postad 8 Februari, 2014 Provar det här idag. Smaksättning blev lakritspulver och lingon. Citera Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Petra 62 Postad 9 Februari, 2014 Författare Share Postad 9 Februari, 2014 Lakritspulvret är min favorit.. Smaken kommer liksom lite fördröjd men sååå goood.. Jag brukar lätt kunna överäta men dessa små bitar gör mig nöjd med några få. Skönt. Citera Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.