Carl August Arge Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Har just bakat mitt favorit LCHF bröd (receptet finns på s. 152 i Skaldemans´ "LCHF . kokboken".) Bakade som vanligt 3 stk´s. Har bakat flera gånger tidigare. Men denna gången blev bröden gröna innuti..... De luktar ok....och varsam provsmakning var också ok... Enda ändring jag har gjort i receptet var att tillsätta natron för att få brödet något luftigare... Har någon upplevt liknande? Mon bröden går att äta ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fnutt Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Jag startade en exakt likadan tråd för några månader sedan Det visade sig att solrosfrön i kombination med bikarbonat kan bli gröna. Sägs vara ofarligt. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.