Gå till innehåll

LCHF bröd som blev grönt efter gräddning?


Recommended Posts

Har just bakat mitt favorit LCHF bröd (receptet finns på s. 152 i Skaldemans´ "LCHF . kokboken".)

 

Bakade som vanligt 3 stk´s. Har bakat flera gånger tidigare. Men denna gången blev bröden gröna innuti.....  :o  De luktar ok....och varsam provsmakning var också ok...

 

Enda ändring jag har gjort i receptet var att tillsätta natron för att få brödet något luftigare...

 

Har någon upplevt liknande?  Mon bröden går att äta ?  :blink:

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Du har klistrat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...