Jump to content

LCHF bröd som blev grönt efter gräddning?


Carl August Arge
 Share

Recommended Posts

Har just bakat mitt favorit LCHF bröd (receptet finns på s. 152 i Skaldemans´ "LCHF . kokboken".)

 

Bakade som vanligt 3 stk´s. Har bakat flera gånger tidigare. Men denna gången blev bröden gröna innuti.....  :o  De luktar ok....och varsam provsmakning var också ok...

 

Enda ändring jag har gjort i receptet var att tillsätta natron för att få brödet något luftigare...

 

Har någon upplevt liknande?  Mon bröden går att äta ?  :blink:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...