Jump to content

Tips om ostkex!


LottaJ
 Share

Recommended Posts

Måste bara tipsa om förträffliga ostkex:

riv valfri mängd valfri hårdost (varför krångla till det ?)

Lägg ca 2 msk i en hög på bakplåtspapper.

In i ugnen, ca 200 grader tills de blir lite färgade i kanterna

Ut, låt svalna och ät som de är, eller med en ännu godare ost på!

:D

 

Link to comment
Share on other sites

Jag har också testat micron (kanske körde jag inte tillräckligt länge...?) men svårt att få dem hårda då, de blir liksom för sega. Men jag ska göra ett nytt försök! 

Du får titta när fettet bubblar och har sig, så fort det lugnat ner sig så bör det vara klart. Då är det också lätt att forma "kexet" till ett tacoskal om man vill. De blir super spröda! 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...