Jump to content

Fastlagsbullar


Jeremias A
 Share

Recommended Posts

Vi åt semlor från jillsmat idag.De blev jättegoda! Jag hade nog mer kardemumma i än i receptet, samt jag jag krossade kornen själv direkt innan de åkte i degen - jag tycker det ska vara mycket kardemumma i semmelbullar. Mandelmassan gjorde jag inte heller helt enligt hennes recept utan tog mandel med skal och riktiga bittermandlar och mixade istället för mandelmjöl och bittermandelessens. Men som sagt, det här receptet kan rekommenderas. http://www.jillsmat.se/artiklar/jills-goda-lchf-semlor/

 

Kommer inte riktigt ihåg vilket recept jag använde förra året (tror det var 56.kilo), men de här blev i alla fall mycket bättre. Riktigt toppen!

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...