Jump to content

Länka till blogg?


Lua

Recommended Posts

Jag har en tråd i LCHF-erfarenheter som heter Luafilosoferar, där jag puffar för LCHF-uppdateringar på min blogg. Nu har jag fått ett inlägg som anser att jag borde skriva ut recepten eller byta namn på tråden så att den heter ungefär "reklaminlägg för blogg".

 

Vad tycker ni? Hör tråden hemma i LCHF-erfarenheter eller ska jag ta bort den? Jag vill naturligtvis inte göra något som anses galet. No hard feelings i så fall!

 

Mvh Anneli.

Link to comment
Share on other sites

Jag är ju inte admin här...men tycker att du gör helt rätt!  :)  Du puffar för din blogg i en och samma tråd...vilket är ett snyggt sätt att göra det...tycker jag. Ett osnyggt sätt är att skapa ett helt ny tråd varje dag där man bara säger nu finns ett nytt inlägg på min blogg...Men du får säkert snart någon "officiell" syn på detta av någon moderator...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Så här säger reglerna http://forum.kostdok...er-för-forumet/ om länkning till sidor utanför Kostdoktorn: "... länkar till andra sidor ska vara relevanta för diskussionen och av värde för andra läsare. Länkar till kommersiella sidor (dvs. reklam) godtas även om de är relevanta endast från moderatorer."


Andra meningen är inte tillämplig, eftersom Luas blogg inte är kommersiell.


Första meningens regel hindrar enligt min mening inte Luas länkar i denna tråd, då jag menar inläggen i bloggen är relevanta och värdefulla för många läsare. Det tycker jag också visas av de kommentarer och gilla-markeringar som förekommer.


Allmänt sett ska man dock vara sparsam med länkar, utan här på forumet i första hand beskriva med egna ord det man vill ha sagt.


  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Tack för era tankar! Jag har bestämt mig för att skriva ut mera om vad blogginlägget handlar om i min tråd, så att det är ett egenvärde i att läsa där. Så blir länken bara "bonus", liksom. Meningen är ju inte att fixa läsare till min blogg utan att inspirera :)

 

Solig söndag på er allihopa!

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...