Jump to content

[Tips] Kålrot


parbar
 Share

Recommended Posts

Läste om resturangen i Gävle och blev direkt sugen att göra Kålrotsstrips. Någon som har recept på hur man gör för att få det så bra som möjligt? Jag har tillgång till fritös.

 

Kålrot: 6,4 gram kolhydrater/100 gram kan jag tillåta mig vid enstaka tillfällen iallafall.

 

Tack,

 

/Pär

Link to comment
Share on other sites

skär kålroten som pommes och koka i några minuter, kanske 5-8. 

häll av i durkslag och torka dom lite. fritera tills dom ser klara ut, jag brukar göra i en kastrull med olja och det tar kanske 10 minuter, men det är ju en smaksak hur "välstekta" man vill ha dom. :) 

glöm inte att salta !!! 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...