Jump to content

LCHF - gammal kunskap


AnnaBanana
 Share

Recommended Posts

Brillat-Savarin har ju förstås en kaka uppkallad efter sig, Savarin-kaka, en sorts sockerkaka bakad med riktig jäst, som man efter gräddningen skedvis häller sockerlag över, tills den inte kan ta upp mer.

 

Så han kanske inte levde som han lärde ^_^

 

En gång i tiden tyckte jag att Savarinkaka var helt underbart gott med färska hallon och vispad grädde på. Nu skulle jag inte kunna få ner en tugga utan att bli äcklad av den sötsliskiga smaken. Men hallonen och grädden går bra...

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...