Bengt Nilsson

Ett idrottskafé för framtiden

Recommended Posts

Ann Fernholm berättar om näringsfysiologen Sara Gyllstedts arbete att byta ut sortimentet i fotbollsklubbens kafeteria under några cuper:

 

Det blev mycket populärt med ekologiska russin, frukt, egengjorda smoothies, chokladbollar gjorda på torkad frukt och nygrillade kycklingspett.

 

Ett idrottskafé för framtiden

 

 

 

 

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Du har klistrat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.