Totto Posted June 1, 2014 Share Posted June 1, 2014 Hade en polare från Skellefteå här så vi knäckte den sista burken surströmming från ifjol. Jag åt en liten färskpotatis, inget bröd men tog en öl till. Hon åt potatis och tunnbröd, plus öl. Efter två timmar hade jag 7,2 i blodsocker. Högt för att vara mig men jag hade ju slarvat med en öl och en pära så helt ok ändå. Polarn var intresserad så jag kollade hennes blodsocker också. Det var 8,5. Vi kollade tre gånger och ja, det låg på 8,5. Hon fick med sig mitt extrakit och ska köpa en burk stickor för att se om det var en engångsgrej eller om hon faktiskt har problem med blodsockret. Hur gör ni andra med tillbehören till surströmming förresten? Jag körde fräskräm till min, förutom den lilla potatisen, och tyckte att det funkade kanon. Tunnbröd är ju uteslutet. Fräskräm och rödlök var skitgott till sillen och nu känns det som om jag kan äta surströmming alla dagar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
margaretha Posted June 1, 2014 Share Posted June 1, 2014 Hade en polare från Skellefteå här så vi knäckte den sista burken surströmming från ifjol. Jag åt en liten färskpotatis, inget bröd men tog en öl till. Hon åt potatis och tunnbröd, plus öl. Efter två timmar hade jag 7,2 i blodsocker. Högt för att vara mig men jag hade ju slarvat med en öl och en pära så helt ok ändå. Polarn var intresserad så jag kollade hennes blodsocker också. Det var 8,5. Vi kollade tre gånger och ja, det låg på 8,5. Hon fick med sig mitt extrakit och ska köpa en burk stickor för att se om det var en engångsgrej eller om hon faktiskt har problem med blodsockret. Hur gör ni andra med tillbehören till surströmming förresten? Jag körde fräskräm till min, förutom den lilla potatisen, och tyckte att det funkade kanon. Tunnbröd är ju uteslutet. Fräskräm och rödlök var skitgott till sillen och nu känns det som om jag kan äta surströmming alla dagar. Vad är fräskräm 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totto Posted June 1, 2014 Author Share Posted June 1, 2014 Vad är fräskräm creme fraiche, det där som sätter fräs på maten. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoscha Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Jag vill ha tunnbröd med smör och nypotatis till min strömming. Tunnbrödet till julskinkan kan jag vara utan (förut alltid med söt senap och äppelmos). Men dopp i gryta med korntunnbröd är också en nödvändighet 1 gång per år. Jag blir ju inte sjuk av bröd, så jag kan behålla de tillfällen som känns viktiga 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.