Jump to content

Surströmming


Totto
 Share

Recommended Posts

Hade en polare från Skellefteå här så vi knäckte den sista burken surströmming från ifjol. Jag åt en liten färskpotatis, inget bröd men tog en öl till. Hon åt potatis och tunnbröd, plus öl. Efter två timmar hade jag 7,2 i blodsocker. Högt för att vara mig men jag hade ju slarvat med en öl och en pära så helt ok ändå.

 

Polarn var intresserad så jag kollade hennes blodsocker också. Det var 8,5. Vi kollade tre gånger och ja, det låg på 8,5. Hon fick med sig mitt extrakit och ska köpa en burk stickor för att se om det var en engångsgrej eller om hon faktiskt har problem med blodsockret.

 

Hur gör ni andra med tillbehören till surströmming förresten? Jag körde fräskräm till min, förutom den lilla potatisen, och tyckte att det funkade kanon. Tunnbröd är ju uteslutet. Fräskräm och rödlök var skitgott till sillen och nu känns det som om jag kan äta surströmming alla dagar.

Link to comment
Share on other sites

Hade en polare från Skellefteå här så vi knäckte den sista burken surströmming från ifjol. Jag åt en liten färskpotatis, inget bröd men tog en öl till. Hon åt potatis och tunnbröd, plus öl. Efter två timmar hade jag 7,2 i blodsocker. Högt för att vara mig men jag hade ju slarvat med en öl och en pära så helt ok ändå.

 

Polarn var intresserad så jag kollade hennes blodsocker också. Det var 8,5. Vi kollade tre gånger och ja, det låg på 8,5. Hon fick med sig mitt extrakit och ska köpa en burk stickor för att se om det var en engångsgrej eller om hon faktiskt har problem med blodsockret.

 

Hur gör ni andra med tillbehören till surströmming förresten? Jag körde fräskräm till min, förutom den lilla potatisen, och tyckte att det funkade kanon. Tunnbröd är ju uteslutet. Fräskräm och rödlök var skitgott till sillen och nu känns det som om jag kan äta surströmming alla dagar.

Vad är fräskräm

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jag vill ha tunnbröd med smör och nypotatis till min strömming. Tunnbrödet till julskinkan kan jag vara utan (förut alltid med söt senap och äppelmos). Men dopp i gryta med korntunnbröd är också en nödvändighet 1 gång per år.

Jag blir ju inte sjuk av bröd, så jag kan behålla de tillfällen som känns viktiga

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...