Jump to content

Arbetsmat ?


Recommended Posts

Soppa funkar i alla lägen, eller gryta om man tar mindre vätska. 

 

Sallad behöver inte värmas och i en sallad kan man ha det mesta. En tjock dressing med olja och creme fraiche blandat, eller ganska mycket finriven ost för att binda oljan..

 

Paj utan pajskal är också nåt som funkar.

 

Annars gör man som man gjort annars, gårdagens rester.

Link to comment
Share on other sites

Kött/kyckling med cole slaw. Pannkakor. Tacos (på tallrik). Vissa saker blir bäst i många småburkar men jag tycker det funkar bra. Har jag kris kan jag ta med några kokta ägg jag mosar kalla med en klick bregott.

Link to comment
Share on other sites

Tja, vilken som helst mat skulle jag vilja säga? Vad är problemet? Har ni mikro så är det ju lätt.

När jag lagar mat gör jag alltid 2-3 portioner mer än vad som går åt, lägger i matlådor. Några åker in i kylen att ätas de närmaste dagarna och några in i  frysen som äts senare eller en annan vecka/månad. Jag gör ingen speciell "ta med till jobbet"mat...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...