Petra Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Skulle göra silltårta och behövde kavring. Utgick från kesobröd men adderade "kavringingredienser". Blev kanongott! Min man som är sisådär förtjust i lchf-bröd utbrast "det smakar ju som vanligt bröd!"Ca 1 plåt 15-20 bitar250 g keso och 6ägg mixas med 2 msk brödkrydda, ca 1/2 tsk salt, 1-2 dl sukrin gold/sötning, 2-4 tsk collorit soja (ger mustigare färg) samt 4 msk fett.Blanda 2 dl kokosmjöl, 2 msk fiberhusk, 2 msk bakpulver och vispa/blanda sedan med smeten. Låt svälla en stund.Platta ut på plåt ca 2 cm tjockt. Grädda 200 g ca 15 min. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petra Posted June 19, 2014 Author Share Posted June 19, 2014 Här är en bild på kavringen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.