Popular Post Rickard Posted June 22, 2014 Popular Post Share Posted June 22, 2014 Intressant om föryngring av blodkärlen: Mina blodkärl blev 42 år yngrehttp://karlarfors.se/mina-blodkarl-blev-42-ar-yngre/ http://karlarfors.se/wp-content/uploads/2014/03/hj%C3%A4rtk%C3%A4rl12-kopia.pdf NÄR KARL ARFORS SLUTADE med socker och mjöl blev hans blodkärl 23 år yngre. Med tillskott av rödbetsjuice, kosttillskottet L-argiplex, c-vitamin och folsyra föryngrades de ytterligare 19 år! 70 år gammal hade han nu lika fina blodkärl som en 26-åring. – Bland det värsta vi kan äta är alla sädesslag. Det innehåller mycket omega- 6 som är inflammationsframkallande. Hjärtkärlsjukdomar, stroke, diabetes, alzheimer – ja, alla folksjukdomar och hela vår åldrandeprocess är drivna av inflammationer. Och det är maten som ligger bakom det hela! – Snabba kolhydrater hämmar enzymet som behövs för den viktiga kväveoxidbildningen som reglerar mikrocirkulationen. Kolhydrater ökar också bildningen av små täta LDL-partiklar som fäster sig i blodkärlen och ger upphov till inflammation. – Frukt är heller inte bra. Fruktmetabolismen ger oss urinsyra i levern och detta hämmar också bildandet av kväveoxid. 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ɐuuɐ Posted June 22, 2014 Share Posted June 22, 2014 Intressant! Jag visste inte att han hade en egen hemsida. Hans röst behöver höras mer i kostdebatten. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.