Jump to content

Den ultimata meatzzan


Tjoran
 Share

Recommended Posts

Jag sitter här. Varit sjuk i snart en vecka och utan aptit. Nu börjar den komma tillbaka i allt större hastighet. Och något som alltid är gott är meatzza. Men börjat tröttna lite på min standardmeatzza. Och funderar nu på den som jag känner att den ska kunna bli min magnum opus så att säga.

 

Kryddor, pålägg, typ av färs osv osv.

 

Hur gör ni era?

Link to comment
Share on other sites

Jag gör själva botten rätt neutral... Med vitlök förstås, tomater och oregano.. Såna basgrejor. Sen lägger jag på fyllningen som man vill ha just nu. Min favve är salami, oliver och naturligtvis lök. Rökt fårkött är himla mycket godare än rökt skinka... Brukar finnas fårskånkar till hyfsat pris närmate jul

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...