solglimt Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 Ingredienser 4 kycklingfiléer1 kruka Färsk basilika1 dl Soltorkade tomater i olja2 dl Svarta oliver (kärnfria)1 burk tärnad fetaostSaltSvartpepparCurryCitronpeppar4 dl grädde2 st vitlöksklyftor Gör så här Smöra en ungsfast form. Täck botten med basilika.Lägg sedan i soltorkade tomater.Krydda kycklingen med salt, svartpeppar, curry och citronpeppar. Lägg i kycklingen i formen.Strö över oliver och fetaost. Pressa vitlök över allt.Häll över grädden.Gratinera i 220°, 30-40 min 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
margaretha Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 Lät gott Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.