lullelind Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Älskar all form av fisk, och inte minst den kalla romsåsen. men hur bra är caviarn/stenbitsromen? Inget tillsatt socker i den? färdigkryddad rökt mackrill ni vet, ? är den verkligen sockerfri? Vilken fisk är bäst? Lax va? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KataM Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Älskar all form av fisk, och inte minst den kalla romsåsen. men hur bra är caviarn/stenbitsromen? Inget tillsatt socker i den? färdigkryddad rökt mackrill ni vet, är den verkligen sockerfri? Vilken fisk är bäst? Lax va? Vanlig orökt makrill tycker jag är grovt underskattad. Minst lika god som lax. Fet och därmed nyttig i grunden, men kan innehålla miljögifter om den fångats på fel ställe. Däremot har jag läst någonstans att den befinner sig längre ned i näringskedjan än lax, vilket är bra när det gäller miljögifter. Ju längre upp i kedjan, desto mer gifter ansamlas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birgitta Höglund Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Just skrivit om fisk på olika sätt idag, bland annat ett recept på hemgjord makrill i tomat, det är bland det nyttigaste du kan äta i fiskväg http://birgittahoglundspaleo.wordpress.com/2014/08/11/istallet-for-bacon-och-agg/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.