Jump to content

DNA-banta


mmm

Recommended Posts

Risken finns ju att det bara är ytterligare ett sätt att tjäna pengar på folks övervikt...  :unsure: 
Många här på forumet vittnar om att det som fungerar för den ena fungerar sämre för den andra och tror man på informationen och inte har något emot utgiften så kan det kanske vara något lika väl som allt annat som testas; kissa på stickor, räkna kalorier i mobilen, fasta eller vad det än vara må. Det viktiga är att man själv tror på det för tro kan verkligen försätta berg!  ^_^

Link to comment
Share on other sites

Jag skulle aldrig frivilligt släppa biologiskt material för DNA-analys för att banta och sporta. Vem vet vilka mer tester de gör utan att tala om det? Och till vilka fler släpper de infon. Nej tack!

 

Man kan istället testa lite själv.

Tycker man att det är roligt att gå till gymmet och man upplever att man blir starkare så blir man troligen det och då passar det. Då är chansen stor att man lyckas fortsätta med det. Tycker man däremot att gymmet är en plåga som inte ger en något så kanske man tycker att det är roligare och ger bättre effekt att vara ute och springa/cykla, och då gör man det. Kanske provar man en sport som kanske inte ger varken jättemycket muskler eller kondition men som man tycker är rolig. Då ökar chansen att ha ett kul liv.

Vilken typ av diet som är bäst är lite samma där. Det man tycker om OCH mår bra av har man väl större chans att hålla fast vid. Vilken diet som ger bäst viktminskning och bäst hälsomarkörer finns redan studier på om man skulle behöva så...

 

Säg att du gör testet och det visar att det du tycker sämst om att träna är det just du ska göra och den mat du avskyr är den som du ska äta. Vad gör du då?

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...