Birgitta Höglund Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 Här kommer bilder och recept från en utflykt jag gjorde med mamma till Åre i strålande sol, med restaurangbesök och helganpassad mat. Tipsar också om hur en matdag kan se ut för mig, det är många som undrar vad och hur mycket jag äter. Till vardags äter jag mindre mejeriprodukter, det har fått mig att må bättre i mage och leder och även att sakta gå ner lite till. Men på helgen kan jag festa till det ibland, den här dagen blev det både grädde i grytan och Tjuckmjölk från Skärvången. http://birgittahoglundsmat.wordpress.com/2014/09/09/utflykter-i-ett-hostvackert-jamtland-graddkokt-suovas-och-min-matdag 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birgitta Höglund Posted September 9, 2014 Author Share Posted September 9, 2014 Räknade ut det totala intaget, det visade sig bli en rätt strikt LCHF-dag totalt. Lite mindre kalorier än vad jag vanligtvis får i mig, äter mer smör till vardags Energi kcal: 1627,45 Energi kJ: 6800,95Proteiner: 81,23 Fiber: 1,50Kolhydrater: 10,42 Vatten: 450,15Alkohol: 0,00 Fetter:Fett: 140,92 Kolesterol: 1295,49E-mättade: 39,64 Mättade: 55,78F-mättade: 32,31 Vitaminer:A: 1079,10 B1: 0,69B2: 1,84 B3: 11,01B6: 0,97 B9: 97,45B12: 14,32 C: 14,70D: 5,70 E: 11,70Mineraler:Fosfor: 1046,70 Järn: 11,36Kalcium: 346,10 Kalium: 1055,10Magnesium: 148,30 Natrium: 2327,15Selen: 104,30 Zink: 9,9160Gram Ägg kokt60Gram Ägg kokt20Gram Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik10Gram Kaviar rökt30Gram Långfil 3% fett5Gram Vispgrädde 40% fett150Gram Renskav fryst100Gram Vispgrädde 40% fett10Gram Lök gul röd10Gram Smör 80% fett 20Gram Hjortron100Gram Räkor kokta50Gram Majonnäs 80% fett10Gram Chilisås tomat60Gram Ägg kokt 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.