iAnna Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 Vi äter det som syns på bilden, dock inte rött kött och sparris, men istället tomat, aubergine och zucchini. Behöver man variera kosten mer än så? Det blir så enkelt när man har lite att välja på. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
margaretha Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 Vi äter det som syns på bilden, dock inte rött kött och sparris, men istället tomat, aubergine och zucchini. Behöver man variera kosten mer än så? Det blir så enkelt när man har lite att välja på. Vad ör det på tallriken till höger om kycklingen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iAnna Posted November 15, 2014 Author Share Posted November 15, 2014 Vad är det på tallriken till höger om kycklingen Det ser ut som bacon, köttfärs och lammkotletter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johanna07 Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 Det jag tänker på är B1... finns mycket i fläsk, spannmål och nötter/frön. Take your pick 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lchfwinther Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 Tycker det ser ut som en väldigt bra grund som man kan kombinera lite olika för att få den variation man vill 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Annika Rane Posted November 16, 2014 Share Posted November 16, 2014 Det ser strålande ut. Upplever att många i början med LCHF tycker att det är lättare att komma in i tänket och göra rätt val om man begränsar urvalet, precis som du skriver iAnna. Efter en tid kommer kanske lusten att experimentera mer med maten. Själv kommer jag ändå ofta tillbaka till den här typen av ganska enkel kosthållning baserad på ren mat. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zepp Posted November 16, 2014 Share Posted November 16, 2014 Vi äter det som syns på bilden, dock inte rött kött och sparris, men istället tomat, aubergine och zucchini. Behöver man variera kosten mer än så? Det blir så enkelt när man har lite att välja på. Näe man behöver inte variera särskildt mycket om man vet vad man äter.. däremot om man varierar sin mat så slipper man gå högskolekursen till kostvetare/näringslära! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.