Jump to content

Mjuk pepparkaka med pumpa och äpple


Birgitta Höglund
 Share

Recommended Posts

Jag bakade kakan igår och då åt vi den med vispad grädde och tinade lingon. Jag sötade med agavesirap, inte helt kosher men jag hade det hemma och det är väldigt sött och det behövs därför inte så mycket. Tänkte prova ifall man skulle kunna bjuda normalkostare (som hatar sötningsmedel) på den. Gott men lite "konstigt". Idag, efter en natt i kylskåpet, smakade den precis som pepparkaksdeg. Är man svår på  pepparkaksdeg ska man nog passa sig för att baka den :). Efter en natt i kylskåpet skulle jag nog kunna säga att man kan bjuda normalkostare på kakan.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...