Jump to content

Bästa pajdegen?


stoscha
 Share

Recommended Posts

Min iPad har gått sönder och där hade jag mina favoritrecept lagrade.

Normalt sett när jag gör paj brukar jag skippa pajskal helt och hållet, men nu ska det vara knytkalas så då får jag väl vara lite mer noga.

 

Jag hade ett jättebra recept med kokosmjöl som jag inte hittar på nätet... Tror att det fanns i en LCHF-kokbok, men dessa har jag givit till dottern.

 

Jag vet att jag har skrivit det i nån tråd här, men sökfunktionen har varit ur funktion åtminstone de senaste 2 veckorna.

 

Är det nån som kan ge mej ett bra tips?

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

3 dl mandelmjöl eller 2 dl kokosmjöl

1/2 dl skalade sesamfrön

       Mixa mjölet och sesamfröna

50 gr smör

1 msk fiberhusk

1 tsk salt

1 ägg

 

Den här brukar jag göra, men ett tips är att den får vila minst en timma i kylskåpet innan du förgräddar den ca 8-10 min i 175 grader :)

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...