Jump to content

Gravad lax


stoscha
 Share

Recommended Posts

Gör en botten av typen lchfpizza, den sort du tycker om. Lägg ut laxen på den. Blanda färskost och rödlök som du smetar på. Sparris överst och på med lite riven ost. In i ugnen till du tycker det ser bra ut. Ät. Funkar bra som kall matlåda också om man är någonstans det inte går värma. 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Det måste gå att frysa in i portionsförpackningar att ta fram under våren.

Beror på om det går spara fram till påska? Lax får smakförändrngar efter ett tag.

 

Jag ska nog prova nån av de varma rätterna. Tycker rökt lax är lättare att äta, eller sushi/sashimi. Undrar hur gravad smakar med wasabi och ingefära?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Det blev zuccinipasta med sås av smörfräst rödlök och paprika. Kryddade upp med salt, peppar och en rejäl klick med paprika och chiliphiladelphia. Till och med maken som avskyr lax gick med på att det går att äta om vi har en massa gravlax över nån annan gång

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...