Gå till innehåll

Semmelwrap


Recommended Posts

Ser ju gott ut, men jag undrar vad sötning av florsockermodell betyder.

Kan man utesluta sockret?

Jag gissar på att det är sukrin melis som avses? Den har samma struktur som florsocker till skillnad från vanligt sukrin som är samma struktur som strösocker.

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Ja, sukrin melis eller så kan man köra sötströ i mixern :) Om man är avsötad kan man alldeles säkert dra ner rejält på sötningen eller utesluta den helt. Men jag skulle ju imponera på sockerätande barn, så jag sötade. 

  • Gilla 1
Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Du har klistrat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...