Labolina

Kokosolja/kokosfett

Recommended Posts

Cocosa pure (utan smak) är bäst att steka i eftersom den tål upp minst 180 grader medan cocosa virgin ( med smak) tål upp mot 150 grader. Jag säljer båda de sorterna och Biofoods smakfria i min internetbutik. Använder personligen alla 3 sorterna  :D 

  • Gilla 1

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Unilevers silverpaket, ja, men inte Alba Dalbys (senast jag kollade).

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

fr biofood:

 

 

Vad är skillnaden mellan kokosolja, kokosfett och kokossmör?

Allt är detsamma! Kokosolja blir flytande över cirka 25 grader. Ofta är kokosoljan fast i vårt lite kallare klimat, medan i varma länder, där oljan kommer ifrån är den flytande och säljs den som olja i flaskor. Därför kallas olja ofta fett eller smör här i Sverige, med allt är samma produkt. men Vi upplever att många blir snopna när de öppnar och ser att oljan är ett fett/smör. Välj själv hur mjukt eller hårt du vill ha det, genom att ställa det torrt i rumstemperatur eller kallt i kylskåp.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Du har klistrat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.