Gå till innehåll

Recommended Posts

Jag har i år återupplivat påsktårtan med mandelbotten och äggkräm eftersom vi har gäster. Den körde jag redan på 80-talet. Fast nu har jag naturligtvis sötströ eller vad det nu är jag köpte sist. Bakni ng och efterrätter förekommer sällan numera

  • Gilla 5
Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Godis bortser jag lätt från. Mat är det jag gillar bäst! Påsklunch: Massa ägg och sillvarianter. Funderar på att försöka göra friterade anjovisar så som Italienarna gör...fast med mandelmjöl på nåt vis. Kan det gå tro?

  • Gilla 5
Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Glad Påsk kära forumvänner! :)

 

Under denna högtid kommer jag att hålla extra fokus på ett bra fettintag. Det kommer att hjälpa oss vuxna och även barnen ifrån utflippningar i sötsug. Redan imorse fick barnen lite grädde i den redan feta morgonmjölken. Det enda söta de fått idag var ett halvt äpple och en tsk Oboy var, och några vinbär. Detta "trots" en aktiv dag med cykel, sparkcykel och inlines.

  • Gilla 5
Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Godisfritt blir det här. Däremot blir det nog en eller flera stora goda cigarrer. Tyvärr utan konjak, förbjudet här. Och totalt äggfritt, makalöst dumt!

 

Glad påsk!

  • Gilla 6
Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Minnet av förra påskens godisfrossa (ett avsteg som höll i sig betydligt längre än planerat...) gör det väldigt lätt att skippa snasket det här året. Inte ens LCHF-varianter kommer ifråga. Så... En riktigt GLAD PÅSK till er alla!

  • Gilla 7
Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Vi köpte inte hem nåt skit. Vi hade knytkalas så det som var olämpligt fick följa med tillbaka. Himla tur för jag har varit godissugen efter påsktårtan med äggkräm och mandelbotten (och sötningsmedel). Den finns kvar men är så mastig så det får inte plats nåt mer av den

  • Gilla 3
Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Du har klistrat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...