lchfarkivet.se Posted May 8, 2015 Share Posted May 8, 2015 Här är receptet på ett bröd som jag la upp på min sida häromdagen och har blivit en snackis och mycket populärt. Ett väldigt gott bröd som påminner en hel del som vanligt bröd. The Franska 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EVS Posted May 9, 2015 Share Posted May 9, 2015 Testade det brödet och det var riktigt bra! Tog sesamfrön på, för jag hade inga vallmofrön, det gick bra det också. Frös in det mesta skivat, så blir nästa test att se hur det fungerar att rosta direkt från frysen. Klarar det det testet, får det full poäng! Bortsett då från att det innehåller mandel, vilket gör att familjens storebror inte vågar äta det... Men han äter å andra sidan vanlig formfranska, så då går det ingen större nöd på honom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lchfarkivet.se Posted May 18, 2015 Author Share Posted May 18, 2015 Testade det brödet och det var riktigt bra! Tog sesamfrön på, för jag hade inga vallmofrön, det gick bra det också. Frös in det mesta skivat, så blir nästa test att se hur det fungerar att rosta direkt från frysen. Klarar det det testet, får det full poäng! Bortsett då från att det innehåller mandel, vilket gör att familjens storebror inte vågar äta det... Men han äter å andra sidan vanlig formfranska, så då går det ingen större nöd på honom. Härligt att du tyckte om det... Jag har gjort en variant som är utan mandelmjöl med, som du hittar här: http://www.lchfarkivet.se/lchf-recept/the-franska-supergott-lchf-brod-version-2/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fnutt Posted May 18, 2015 Share Posted May 18, 2015 Men slänger man verkligen in vattnet direkt i botten på ugnen? På en plåt i botten av ugnen känns bättre...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lchfarkivet.se Posted May 26, 2015 Author Share Posted May 26, 2015 Men slänger man verkligen in vattnet direkt i botten på ugnen? På en plåt i botten av ugnen känns bättre...? Jodå, i botten av ugnen... det gör ju ingen skada. Förångas direkt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artbylinnzy Posted June 1, 2015 Share Posted June 1, 2015 Detta måste jag ju prova men.....vad gör man med de överblivna äggulorna tro? Tips på det? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerker Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Bearnaisesås?... Detta måste jag ju prova men.....vad gör man med de överblivna äggulorna tro? Tips på det? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelico Posted June 4, 2015 Share Posted June 4, 2015 För er som även är intresserade av mängden kcal så är det ca 80 i en skiva om man får ut 20 skivor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.