Jump to content

Panera i kokosmjöl?


MagnusH
 Share

Recommended Posts

Jag har provat att panera i kokosmjöl och tycker inte att det blir bra, det blir som en kladdig massa som lätt "ramlar" av det man tillagar.

Det mest LCHF-vänliga och bästa enligt vad jag tycker är att panera i Pofiber, gärna med lite Parmesanost (torkad på burk), salt och peppar.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Jag stekte fisk idag. Tog lite vetemjöl och kryddor. Rullade fiskfilén i blandningen. Det sög inte upp särskilt mycket, men gick bra att steka och fick en fin yta. Inte kan det lilla mjölet göra mycket till eller från på kolisräkningen? Vad tror ni andra?

Link to comment
Share on other sites

Om du bara räknar kolhydrater, är det nog inte hela världen. Men av allt med hög halt kolhydrater, är vetemjöl en av de saker jag helst undviker, även om det är liten mängd. Många med mig. Men var och en gör som den vill.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Jag har provat det mest i paneringsväg, och tycker att mandelmjöl är överlägset. Doppar i ägg och sedan i mjölet (i vilket jag blandar i salt och kryddor). Stek i massor av smör  :D

 

Ang vetemjölet: det undviker jag av två orsaker - kolhydrater och gluten. 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...